De basisprincipes van verpleegkundige vacaturesOfwel ben jij opzoek naar een bijbaan naast jouw studie ofwel full time beschikbaar, overdag ofwel in een avonduren? Er is veel mogelijk en wij kunnen met genoegen betreffende jouw in gesprek. Wij leveren je:

WerkCentrale Nederland zoekt meerdere transport planners in een gewest Rotterdam. Ben je bekend in een logistiek en heb jij verstand met transport documenten vervolgens zijn we opzoek naar je!

Voor een inlener betreffende WerkCentrale welke een Europese distributie regelt voor haar client. Het betreft een inkomende goederen opslaan, verzamelen aangaande orders, aanvullende logistieke werkzaamheden en dit verzendklaar produceren over de orders. Vanwege die klant is ons 24/5 chirurgische ingreep gedraaid.

Heb jij aantoonbare horecaervaring en lijkt het jouw opwindend om in een jong, klein en huiselijk team te werken? Email dan jouw CV tot leestip@grandcafedebastille.nl of lever hem in met een bar

( full time baan ) 5 nachten ieder week Heb je weet een nodige oefening opgedaan in een horeca en ben je klaar teneinde ons stapje beter op te kunnen?

Voor ons team bestaan wij op zoek tot een zelfstandige gemotiveerde runners. Een werkzaamheden moeten bestaan uit dit verzorgen betreffende de zaak tijdens de try this nacht. Dit ophalen over drinkglas, het schoonhouden over de tafels en het voortdurend bijvullen met de barren.

WerkCentrale Holland te Schiphol zoekt wegens hoofdhaar opdrachtgever ons assistent warehouse supervisor. Deze grote expediteur in luchtvracht Import en Export logistiek zoekt de geschikte man teneinde bestaan ofwel hoofdhaar team aan te sturen.

Je legt de gasten gaarne in de watten met aangenaam eten. Dit doe jouw autonoom en tegelijk niet enkel: je werk altijd samen betreffende je collega’s.

Dit Grand Café is ook niet alleen een naamgever wegens een gehele zuidzijde met een Grote Markt, dit kan zijn tevens een publiekstrekker vanwege plaats en land. We zorgen voor hier voor kundige bediening aan de gasten.

Stage: Studenten die stage willen lopen bij ons kunnen hun motivatie en curriculum vitae sturen naar lees verder@provinciegroningen.nl.

Jij bent het artistieke hart met de keuken, je hebt ons actieve rol in een keuken zonder te koken. Jij zorgt ervoor dat alles vanwege handen kan zijn en niemand misgrijpt.

We maken echter verder gaarne bekende met kandidaten welke talent vanwege gastvrijheid beschikken over maar niet barsten betreffende een ervaring.

Dé plaats waar je al die vacatures aangaande Zorg en Welzijn in Gelderland vindt en je talent centraal staat! Hier vind je al die vacatures, opdrachten stages, vakantiewerk en vrijwilligerswerk in Zorg en Welzijn Gelderland.

Je neemt bestellingen op, bezorgt dranken en nuttigen en regelt een betalingen. Tevens help jouw af en toe tevens mee in de keuken. Af en toe is dat de afwas, regelmatig meehelpen met voorbereidingen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De basisprincipes van verpleegkundige vacatures”

Leave a Reply

Gravatar